24 mars 2013
14:00

Rimbo P98

Referat: Lobro - Rimbo P98

Kul match, stundtals med bra spel. 1-0 gör Hampus D på hörna målvakten tappar bollen och Hampus står bakom och slår in den. 2-0 och 3-0 gör William. 4-0 återigen på en hörna samma händelse, hörnan slås och målvakten tappar boll och Hampus D står där igen. Inte dom snyggaste målen han gjort men det är som han säger någon måste ju vara där för och slå in dom och det har han helt rätt i. Gurra fick prova på och spela på topp en stund i andra halvlek och det gick endast några minuter så slog han in 5-0. Som avslutning på målgörandet blir Gurra nedriven i straffområdet och vi får en straff som Hampus D sätter säkert. Vi hade med oss 3 st från 99 laget och som vanligt så jobbade grabbarna på bra. Tack Hampus F, Ruben, Kalle kul och se er spela.